Dag 7 – 26 juli

Deze morgen was de eerste keer dat ik niet vlotjes uit mijn bed geraakte. Is het de uitputting? of eerder het meerval-falen?

De stijfheid verminderde tijdens het eten, en de zin om te handbiken groeide terug. Vandaag is de start van de rolstoel4daagse van Delden. Ik had me ingeschreven voor de 50 km. (4 x 50 km)

Bram vertrok met de tweede handbike, Nele en Els namen de fiets. Om 10 uur was er een gezamenlijke start en vertrokken we met 150! In groep volgden we de bordjes. Seingevers stonden aan de kruispunten om ons over te laten. De wegen waren perfect, tot op een bepaald punt… we waren met 15 foutgereden en moesten dus allemaal draaien en terug keren :p

7 nele

Na 18 km knapte de versnellingskabel van Bram. Met veel moeite geraakte hij op de middag pauze op de hoogste versnelling. We zaten daar bij Daniel, de voorzitter van Feniks, mijn handbike club in Dendermonde.

7 baas

Daar zaten we echt lang… de technisch ploeg maakte de handbike, en we vertrokken als laatste. De bezemwagen zat ons op de hwielen, en ons inhaalmaneuver kon starten.

Bram hield vol (en liet me zelfs afzien). De eerste valide vriend die 50 km vol kon houden tegen een deftig tempo!

7

Na het fietsen reden we nog naar Wild (voor de derde keer). Kees zorgde voor grote wormen. Om zeven uur begon ik. Nog dik twee uur kans dus…

7 n

7 vis

Ik haalde op, en ineens had ik beet… meerval is een roofvis, dus die kan bijten op een bewegend aas. Deze vis trok ook anders dan de steuren, meer in schokken. Het gevecht duurde lang, en ik was overtuigd dat het prijs was!
Bijna aan de kant kwam de staart als eerste boven…….gr&@@… weer een steur, maar in de staart gehaakt! Ik wou niet eens op de foto ermee, wat een teSTEURstelling!

7 k

De weg terug was zwaar voor de chauffeur. In Nederland zijn bijna geen lampen naast de baan. Gelukkig reed Els, ik zou het niet kunnen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *