Dag 3 – 22 juli

Door de ogen van Pieter: Iets na achten de drie andere nieuwe helpers opgepikt. Nils, Shobhan en Tine gaan mee op de trip richting Berlicum. Onderweg voldoende tijd om over vanalles en nog wat te praten, van moto’s en tattoos tot ‘anal bleeching’. (U moet het maar eens googelen).
Ter plaatse wachtte de Jean ons op, want Kathleen en Franky waren reeds vertrokken om hun eerste kilometers in een rondje rond de camping af te leggen. De Jean en ik hebben bij hun aangesloten na de eerste kilometers, toen ze terug aan dezelfde ingang passeerden ;).

Zo fietsen we met z’n vieren tot de middag in de eerste zonnestralen…
Door de ogen van Shobhan en Nils:  Na het middageten (om drie uur!) fietste Tine mee en gingen wij naar de winkel om een lekker avondmaal te zoeken. Na een avontuurlijke shopping in de Albert Heijn gingen we terug naar de camping om heerlijke mosseltjes en BBQ te maken. Het was een heel gezellig avondje, met voldoende Aperol Spritz, roseetjes en La Chappe! 😉
Door de ogen van Tine: Na een fixe fietstocht aangekomen op een schattige camping in het midden van de bossen. Een picknicktafel vol met lekkers verzorgd door catering Shobanskie Tsatsikie… te starten met een overheerlijke aperol spritz… gevolgd door mosseltjes op 2 verschillende wijzes, witte wijn en rochefort… als hoofdgerecht bbq a volonté met pastaslaatje, groenten, lookbroodjes, tsatsikie,… enz… om vervolgens af te sluiten met een lekkere La Schappe en gebak! Daarna moe maar voldaan onze heerlijke zachte matras op gedoken en na eeen spin/kussenincident rustig in slaap gedommeld bij een zeer mooi vertelsel van de enige echte Nils.

Door de ogen van Kathleen: Oei regen vannacht! De handbikes goed nat. Zakje over frank zijn leuning! Om 10u startte frank en ik aan de tocht. Door een ommetje te maken hebben Pieter en Jean nog gezellig aan de camping kunnen aansluiten 😉 Smiddags was er een uitgebreidde lunch door onze geweldige volgers. Hierna konden we de fiets-strade op en wat gas geven 🙂 In caravooi (samenvoegsel van caravaan en convooi omdat we er niet overuit geraakte wat de juiste term is :)) begeleiden we met 4en frank tot aan de finish van de 88km! Kapot aangekomen op de idylische camping konden we genieten van catering van shoban en nils. Mmmmmm mosseltjes en zalmpje op de BBQ!

Door de ogen van Frank: We zouden ‘s morgens vroeger vertrekken omdat we 88 kilometer moesten doen, maar door een regenbui was dit helaas niet gelukt. handbikes nat, lage moraal…

Tegen de middag was de zon aan het branden en een crème pauze drong zich aan. We kwamen bij een boerderij waar ze enkel dozen schepijs verkochten. De boerin was zo vriendelijk om ons uit de nood te helpen.

3 kat

Ik las de eerste dagen de gps, en dit was soms heel moeilijk. Dagelijks resulteerde dit in omwegjes en meer afstand. Jean nam tegen de middag over,  dit ging beter. We reden nog altijd verkeerd, maar dikwijls reed hij voorop, en zag hij de vergissing voor dat ik eraan kwam.
Rond vier uur vertrokken we teug na de ‘middag’pauze. De laatste 30 kilometers vlogen vooruit! Ideale fietspaden hier met voorrang voor fietsers ipv voorrang voor auto’s zoals bij ons.

3 kat-2

Onze camping was méga gezellig. Nils en Shohban zorgden voor het avond eten, en als die iets regelen, is het af!

De drank deed zijn werk, en ik sliep geweldig.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *